Φανελες με ηχηρα μηνυματα απο τη Δοξα Ορεστιαδας

Εμπνευσμένες από τα χρώματα της Παλαιστίνης και της rainbow flag

Τις νέες της φανέλες παρουσίασε η Δόξα Ορεστιάδας, ομάδα που αγωνίζεται στη Β κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου. Το αξιοσημείωτο του γεγονότος είναι ότι οι φανέλες της ομάδας προσπαθούν να στείλουν ένα διαφορετικό, από τα συνήθη, μήνυμα.

Όπως εξηγεί η ομάδα σε σχετική της ανακοίνωση, «η πρώτη εμπνευσμένη από τα χρώματα της Παλαιστίνης, όχι μόνο για να υπενθυμίζει το ιστορικό γεγονός, αλλά κυρίως για να εκφράσει την αλληλεγγύη υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της αυτοδιάθεσης ενός λαού. Η δεύτερη με τα χρώματα της rainbow flag, ενάντια σε κάθε μορφή διάκρισης και ρατσισμού, αγκαλιάζοντας τη διαφορετικότητα, την ποικιλομορφία, τις ανοιχτές κοινωνίες, την ελευθερία της έκφρασης και της αυτοδιάθεσης του σώματός μας».

Μάλιστα η Δόξα Ορεστιάδας επισημαίνει για αυτήν της την επιλογή: «ακριβώς επειδή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό υπάρχει κάτι περισσότερο από το ποδόσφαιρο, από μια νίκη ή μια ήττα, επιλέγουμε να ταξιδέψουμε το μήνυμά μας μέχρι το πιο απομακρυσμένο γήπεδο του βορείου Έβρου! Σας περιμένουμε σε κάθε επόμενο παιχνίδι για να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια! It’s not all about football».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.