Fanari Festival is loading…

Πέραν των πολύ ενδιαφερουσών σελίδων που ανακαλύψαμε τελευταία, παρατηρήσαμε τις τελευταίες ημέρες «κίνηση» και στην επίσημη σελίδα του Φεστιβάλ Φαναρίου “Fanari Festival”,  η οποία βεβαίως δεν παρέμεινε ανενεργή όλο αυτό το διάστημα, καθώς μοιραζόταν μαζί μας ευχές και  πληροφορίες σχετικές με ζωντανές εμφανίσεις καλλιτεχνών στην περιοχή μας.
 
Το ενδιαφέρον στην εν λόγω περίπτωση είναι ότι πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η σελίδα ανανέωσε την φωτογραφία εξωφύλλου της αλλά και την φωτογραφία προφίλ της, με φωτογραφίες οι οποίες ενημερώνουν τους φίλους της πως το Φεστιβάλ Φαναρίου 2017 είναι γεγονός και μας προϊδεάζει για το γεγονός ότι οι προετοιμασίες του αν δεν έχουν ήδη, λίαν συντόμως θα ξεκινήσουν.
 
Περιχαρείς λοιπόν για το ελπιδοφόρο μήνυμα που «λάβαμε» μέσω facebook για την επιστροφή αν όχι του πρώτου ενός εκ των πιο επιτυχημένων διοργανώσεων που περσινού καλοκαιριού, ενός στοιχήματος που πέτυχε συγκεντρώνοντας περισσότερο από 6.000 κόσμο στον οικισμό του Φαναρίου κατά την 3ημερη διάρκειά του. Περιχαρείς βέβαια θεωρώντας πως το λογότυπο που χρησιμοποιήθηκε για τις εν λόγω δύο αναρτήσεις αποτελεί απλά ένα «πρόχειρο» για τη συγκεκριμένη χρήση λογότυπο το οποίο θα αντικατασταθεί.
 
Το Φεστιβάλ Φαναρίου 2017 λοιπόν φαίνεται πως είναι γεγονός και αναμένεται ακόμα καλύτερο από το περσινό, καθότι οι αρμόδιοι και έμαθαν από τα λάθη και τις όποιες παραλείψεις και δεσμεύτηκαν για τη διόρθωσή τους.
 
Εν αναμονή λοιπόν. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.