Εξι νεκρα σκυλια απο φολες

Στην περιοχή του στρατοπέδου Ηλιοπούλου

Έξι νεκρά αδέσποτα σκυλιά είναι ο απολογισμός της τελευταίας δολοφονίας ζώων που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, την Κυριακή 13 Μαρτίου στην περιοχή γύρω από το στρατόπεδο Ηλιοπούλου.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής» τρία ενήλικα σκυλιά και τρία κουτάβια βρήκαν φριχτό θάνατο από φόλες που τοποθετήθηκαν στην περιοχή, την ώρα που επίσης σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση φιλόζωοι που τα τάιζαν είχαν δεχτεί απειλές από κάτοικο της περιοχής.

Η ομάδα υπενθυμίζει πως πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό για το 2022 μετά και την αντίστοιχη δολοφονία τεσσάρων σκυλιών στην περιοχή του Μεσοχωρίου, υπογραμμίζοντας για ακόμα μια φορά την αδράνεια των φιλόζωων σε ό,τι αφορά την καταγγελία στις αρμόδιες αρχές, ήτοι την αστυνομία όσων τους απειλούν.

Όπως επισημαίνουν «η αδράνεια αυτή έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια ζωών» υπογραμμίζοντας πως «ο νόμος μπορεί να είναι με το μέρος μας, όμως στην Κομοτηνή δεν φαίνεται να έχει γίνει αντιληπτό σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας και δυστυχώς και των φιλόζωων».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.