Εξαντληθηκαν μεσα σε λιγες ωρες τα εισιτηρια της Εθνικης για το τουρνουα της Ξανθης

Στην Ξάνθη βρίσκεται ήδη από χθες η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ προκειμένου να συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, Ρωσίας και Τσεχίας. Το εν λόγω τουρνουά είναι ο προτελευταίος σταθμός προετοιμασίας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο δρόμο για το Eurobasket 2015 με τελευταίο, παραδοσιακά, το τουρνουά «Ακρόπολις».
 
Χαρακτηριστικό της αγάπης που τρέφουν οι Θρακιώτες για την μπασκετική εθνική μας ομάδα είναι πως η προπώληση των εισιτηρίων εξαντλήθηκε λίγες ώρες μετά τη διάθεση τους πράγμα που σημαίνει ότι η Εθνική μας θα αγωνίζεται και τις τρεις ημέρες του τουρνουά σε ένα γεμάτο Φίλιππος Αμοιρίδης.
 
Οι αγώνες της εθνικής μας στην Ξάνθη θα δοθούν όλοι στις 21.15 με την «αυλαία» να ανοίγει την Παρασκευή απέναντι στην Τσεχία, να συνεχίζεται το Σάββατο με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και να κλείνει την Κυριακή με την πάντα δυνατή Ρωσία.
 
Τέλος, να σημειωθεί ότι πλέον η αποστολή της εθνικής αποτελείται από 14 παίκτες, συμπεριλαμβανομένου και του Βασίλη Σπανούλη, καθώς την Τετάρτη «κόπηκε» ο Ζήσης Σαρικόπουλος.Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.