“exagono” το Κεντρο Νεολαιας και Εθελοντισμου του Δημου Κομοτηνης

Επίσημη πρώτη …στα social media

Και το όνομα αυτού… “exagono”. Αυτή θα είναι η επωνυμία του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού την δημιουργία του οποίου ανακοίνωσε προσφάτως η δημοτική αρχή.

Το όνομα αλλά και το λογότυπο του Κέντρου έγιναν γνωστά δια μέσου των social media όπου απέκτησε την δική του σελίδα, περιγραφόμενος ως ένα χώρος δημιουργίας, συνεργασίας, ελεύθερος και ανοιχτός για κάθε Νέο και Νέα με ανησυχίες.

Οι διαχειριστές της σελίδας απηύθυναν το πρώτο προσκλητήριο συμμετοχής προς τους νέους του Δήμου Κομοτηνή να έρθουν σε επαφή μαζί του, να γνωρίσουν το  “exagono” και να μοιραστούν με τα στελέχη του τις ιδέες τους ώστε να γίνουν πράξη τόσο αυτές όσο και η προσδοκώμενη πραγματικότητα που ονειρεύονται.

«Στο exagono αναδεικνύουμε την δυναμική των νέων ανθρώπων και την καθιστούμε απαραίτητο εργαλείο για την ανάπτυξη της Κοινωνίας των Πολιτών! Στο exagono κάθε πλευρά πρεσβεύει τις αξίες μας και θα είναι οι αξίες που θα δυναμώνουν την ομάδα μας!» αναφέρει η σχετική ανάρτηση.

Υπενθυμίζουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης είχε μιλήσει σχετικά με την στόχευση του Κέντρου Νεολαίας και Εθελοντισμού προτάσσοντας την ανάγκη μεγαλύτερης εμπλοκής των νέων στα δημοτικά πράγματα.

Είθε να την δούμε να υλοποιείται δια μέσου της ενεργοποίησης του Κέντρου για το οποίο αναμένουμε επίσημη ενημέρωση για τους σκοπούς και τις δράσεις του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.