Ετοιμοι για τα «ματς» της φετινης σεζον

H Κυριακή σε ό, τι αφορά τους Κομοτηναίους και τις Κομοτηναίες είναι αφιερωμένη στον αθλητισμό. Και αυτή η Κυριακή λοιπόν δεν αποτέλεσε την εξαίρεση στον κανόνα αυτόν, καθώς οι μεν ποδοσφαιρόφιλοι έδωσαν το «παρών» στο ΔΑΚ για να παρακολουθήσουν το «Ελ Θράκικο» ανάμεσα στην ομάδα της Skoda Ξάνθη και την ομάδα της πόλης μας, οι δε μπασκετόφιλοι στον αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες της πόλης μας τον ΓΑΣ και τη ΑΕ Κομοτηνής.
 
Μπορεί όσοι δηλώνουν φανατικοί και των δύο αθλημάτων να υποχρεώθηκαν να διαλέξουν μεταξύ των δύο «ματς» καθώς οι ώρες συνέπεσαν, ωστόσο κοινή παρουσία τόσο στο μεν όσο και στο δε, έδωσε ο «ΠτΘ» και συγκεκριμένα ο νέος αθλητικός οδηγός του για την περίοδο 2015 -2016 «ΑρχίΖΩ το Ματς» που μοιράστηκε στο φίλαθλο κοινό της πόλης και στις δύο αυτές αναμετρήσεις.
 
Πρόκειται για τη δεύτερη και τελευταία διανομή του φετινού αθλητικού οδηγού της διοργανώσεων της πόλης μας, ωστόσο για όσους δεν κατάφεραν να τον προμηθευτούν για να έχουν πλήρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των αθλητικών διοργανώσεων της Super League, της Α1-Α2-Β τοπικό της ΕΠΣ Θράκης και της Γ Εθνικής Μπάσκετ, καθώς και τους «πρωταγωνιστές» των τοπικών ομάδων αρκεί να απευθυνθούν στον «ΠτΘ» για να τον προμηθευτούν. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.