Ετοιμαζεται και φετος η Ονειρουπολη στη Δραμα

Οι Δραμινοί είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν τη γιορτή κανονικά

Μπορεί λόγω κόστους και ενεργειακή κρίσης να έχουμε φτάσει να αμφισβητούμε αν θα γίνουν οι στολισμοί των Χριστουγέννων, όμως στη Δράμα, τα σχέδια προχωρούν κανονικά για την πραγματοποίηση της φετινής Ονειρούπολης.

Όπως φαίνεται οι Δραμινοί είναι αποφασισμένοι, μετά τους περιορισμούς των προηγούμενων ετών, να πραγματοποιήσουν τη γιορτή κανονικά, ξεκινώντας με τα πιο «ρηχά» θέματα της προετοιμασίας του χώρου, και θα δούμε πώς θα προχωρήσουν και τα ζητήματα καλλιτεχνών ή επιπλέον δράσεων.

Αυτό δείχνει την ανάγκη για συντονισμένη προετοιμασία, αλλά και τη συμμετοχή ομάδων και φορέων στην προετοιμασία δράσεων σαν και αυτή, που ενισχύει και τις πιθανότητες επιτυχίας της.

Αυτό δυστυχώς είναι κάτι το οποίο δεν το έχουμε καταφέρει ακόμα στην Κομοτηνή, όπου πέρα από τα Ελευθέρια, που και αυτά έχουν παθογένειες, δεν έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα να δημιουργήσουμε μια δράση που να αγκαλιάζει όλη την πόλη, και να μπορέσει να αγκαλιαστεί από πολλές πλευρές.

Το κοντινότερο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι η δράση του Santa Run, που όμως κορυφώνεται σε μια μέρα, ενώ επικεντρώνεται (και όχι άδικα) στους ανθρώπους της πόλης και στο φιλανθρωπικό έργο.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν λείψει οι προσπάθειες, με ακόμα μια καινούρια να ξεκινά σε λίγες μέρες, το φεστιβάλ νεολαίας του Δήμου Κομοτηνής. Θα δούμε πώς θα υλοποιηθεί, και πώς θα ανταποκριθούν τόσο οι ντόπιοι όσο και οι φοιτητές, αλλά η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε να γίνει δύο με τρία χρόνια, και μετά θα κριθεί ουσιαστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.