«Ερχεται» το πρωτο ψηφιακο Καρναβαλι Ποταμιας

Απαρατήρητα

Το πρώτο ψηφιακό καρναβάλι Ποταμιάς αναμένεται να διοργανώσει ο Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμιάς «Διόνυσος».

Όπως ανακοινώθηκε λίγα εικοσιτετράωρα πριν ο Σύλλογος Καρναβαλιστών Ποταμιάς ο οποίος διοργανώνει κάθε χρόνο με επιτυχία την παρέλαση αρμάτων που πραγματοποιείται την τελευταία Κυριακή της αποκριάς, αποφάσισε φέτος να πρωτοτυπήσει.

Δεδομένης και της συνθήκης του κορωνοϊού αλλά και όπως αναφέρουν τα μέλη του στην επίσημη σελίδα του καρναβαλιού «ενστερνιζόμενοι την τεράστια υγειονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε και με πλήρως ανεπτυγμένο το αίσθημα ατομικής και κοινωνικής ευθύνης ο σύλλογος μας προσαρμόστηκε», ανακοινώνοντας το πρώτο ψηφιακό καρναβάλι Ποταμιάς.

Όπως και στο κανονικό καρναβάλι έτσι και το ψηφιακό θα κινηθεί στα πλαίσια την σάτιρας, κυρίως με την επικαιρότητα σε πρώτο ρόλο αλλά και με τοπικά θέματα.

Είτε ατομικά είτε σε συνεννόηση με παρέες αυστηρά των 4 -5 ατόμων και την τήρηση των μέτρων, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα επιλέξουν ένα θέμα που επιθυμούν να σατυρίσουν ή να θίξουν, το βιντεοσκοπούν και το στέλνουν στις διευθύνσεις των διοργανωτών, ενώ όσοι το επιθυμούν μπορούν να οργανώσουν ένα χορευτικό ή ένα βίντεο στην γνωστή πλατφόρμα Tik Tok.

Το ψηφιακό καρναβάλι θα προβληθεί live την Κυριακή 14 Μαρτίου στις 14:00, μέρα και ώρα που θα ξεκινούσε το κανονικό καρναβάλι στην σελίδα www.potamiacarnival.gr.

Αμέσως μετά το τέλος του ψηφιακού καρναβαλιού θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση με dj set έτσι ώστε όπως επισημαίνουν οι ίδιοι «να μπορέσουμε κατά κάποιο τρόπο να φέρουμε στο σπίτι σας το γλέντι που οργανώναμε τα προηγούμενα χρόνια στην πλατεία μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.