Ερχεται το 1 ο Φιλανθρωπικο Τουρνουα Μπασκετ ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ

Με τη συμμετοχή επιστημονικών φορέων της περιοχής

Ακόμα ένα Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ θα λάβει χώρα στην Κομοτηνή, αυτή τη φορά όμως οι ομάδες θα αποτελούνται από Δικηγόρους, Μηχανικούς και Οικονομολόγους.

Και αυτό γιατί το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ, που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, θα έχει ομάδες από τον ΕΦΕΠΑΕ ΑΜΘ, το ΤΕΕ Θράκης, το ΟΕΕ Θράκης και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης «Ορφέας».

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε όλες αυτές τις ομάδες να συνδυάζονται και να διαγωνίζονται για καλό σκοπό, και μάλιστα στο κλειστό Γυμναστήριο  του 2ου Λυκείου, και περιμένουμε αμφίρροπες μάχες μεταξύ τους, αν και θα πρέπει να ομολογήσουμε, ότι είναι δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά μιας και οι συγκεκριμένες ομάδες μέχρι τώρα δεν έχουν να επιδείξουν κάτι στο παρκέ.

Το μόνο που μας δημιουργεί κάποιες επιφυλάξεις για την προσέλευση στην εκδήλωση, είναι ότι συμπέφτει με τον τελικό του Μουντιάλ, τουλάχιστον εν μέρει, και πολύ περισσότερο αν έχουμε και παράταση (ή και πέναλτι), κάτι διόλου απίθανο στην φετινή διοργάνωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.