Ερχεται ο Γιανης στην Κομοτηνη;

Η Κομοτηνή αναμένεται να αποτελέσει έναν από τον σταθμό της περιοδείας του Γιάνη – με ένα «ν»- Βαρουφάκη που θα ξεκινήσει από τον προσεχή Σεπτέμβρη, στο πλαίσιο της επιθυμίας του ίδιου για την αυτόνομη κάθοδο του DiEM25 στην Ελλάδα. Την σχετική είδηση διαβάσαμε χθες σε δημοσιογραφικό site reader.gr, το οποίο αναφέρει πως ο Γιάνης και κατ’ επέκταση το DiEM25, σε συνέχεια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Κρήτης που έχουν  ήδη πραγματοποιηθεί συγκεντρώσεις και ομιλίες ακολουθούν η Κομοτηνή, τα Ιωάννινα και η Πάτρα.

Ο ίδιος, βέβαια, όπως επισημαίνεται στο σχετικό άρθρο δηλώνει προς πάσα κατεύθυνση πως σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή του DiEM στις εκλογές, η απόφαση θα ληφθεί κεντρικά από όλα τα μέλη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, – αν θα φτιάξει κόμμα ή όχι ή αν θα αναζητήσει συνεργασίες όπως σε άλλες χώρες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, σε περίπτωση που ο Γιάνης πατήσει σε Θρακιώτικα χώματα και δη στης Κομοτηνής, θα χει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιανού ασχολούμενου με την πολιτική την πόρτα θα χτυπήσει. Ν.Β. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.