Ερχεται ο απολογισμος…συντομα

Εντός του επόμενου μήνα σύμφωνα με τον Γ. Γκαράνη

Το θέμα του πολλές φορές μελετημένου, αλλά ακριβοθώρητου απολογισμού της Δημοτικής Αρχής απασχόλησε για πολλοστή φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, με αφορμή ακριβώς την μη πραγματοποίησή του.

Να θυμίσουμε πως εδώ και αρκετό διάστημα, οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν να υπάρξει αυτός ο απολογισμός, τον οποίο, με αιτιολογία κυρίως την πανδημία και τα προβλήματα στις συνεδριάσεις που προκάλεσε, η δημοτική αρχή δεν έκανε, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις πως είναι έτοιμος.

Η αναμονή, αν μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει έτσι, φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της, αν δεν υπάρξει κάποια νέα κρίση, σύμφωνα με τον ίδιο το Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη, ο οποίος διαβεβαίωσε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Αντώνη Γραβάνη, ότι θα γίνει η συνεδρίαση εντός του επόμενου μηνός.

Μάλιστα θα είναι για όλη τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής αρχής, μιας και δεν έχει γίνει ποτέ απολογισμός από την ανάληψη των καθηκόντων της. Βέβαια, θυμούμενοι πόσο «αλλεργικός» ήταν ο προηγούμενος Δήμαρχος στους απολογισμούς, ίσως θα πρέπει, ως συνέχεια της παράταξης, ο νυν Δήμαρχος να κάνει ένα απολογισμό και για όλη την προηγούμενη δημοτική θητεία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.