Επιτυχημενη η 1η Αθλητικη Γιορτη του Μπασκετ στις εκκλησιαστικες κατασκηνωσεις Κρυονεριου

Συμμετείχαν περίπου 300 παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου η 1η Αθλητική Γιορτή του Μπάσκετ, που διοργανώθηκε στις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής στην παραλία Κρυονερίου Προσκυνητών, με την συμμετοχή των τοπικών αθλητικών συλλόγων καλαθοσφαίρισης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 300 παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών, και είχαν ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, να λάβουν μέρος σε παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, να κοινωνικοποιηθούν, να καλλιεργήσουν την ευγενή άμιλλα και να περάσουν χαρούμενες στιγμές, δίπλα στη θάλασσα, σε ένα πραγματικό «στολίδι» της παραλίας των Προσκυνητών.

Την τελευταία μέρα της αθλητικής εκδήλωσης, δόθηκε στους συμμετέχοντες ως ενθύμιο μία φανέλα και στη συνέχεια  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, τόνισε πως η Μητρόπολή πιστεύει και αναζητά συνεργασίες, για αυτό και δεν μπορούσε να μην συμμετέχει σε αυτή, παραχωρώντας τον χώρο των κατασκηνώσεων. «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος, γιατί αυτό που οραματιστήκαμε πήρε σάρκα και οστά» τόνισε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.