Επιτελους κλεισαν οι τρυπες

Συνεργεία της αναδόχου εταιρείας ξεκίνησαν την κάλυψη των ανοιχτών σκαμμάτων

Ένα θέμα που προκάλεσε μεγάλη ανησυχία στους οδηγούς, αλλά και στους πεζούς στο κέντρο, φαίνεται πως βρήκε την λύση του, μιας και συνεργεία της αναδόχου εταιρείας, που έχει αναλάβει την εγκατάσταση του δικτύου φυσικού αερίου στην Κομοτηνή, ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο την κάλυψη των ανοιχτών σκαμμάτων στο κέντρο της πόλης.

Οι εργασίες προχώρησαν αρκετά γρήγορα και ολοκληρώθηκαν σε πολλά σημεία, ώστε τα οχήματα πλέον να μπορούν να κινούνται καλύτερα, αλλά και να μην γεμίζει λάσπες η πόλη, ιδιαίτερα την εορταστική περίοδο, όταν τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως τα μεγαλύτερα προβλήματα προκλήθηκαν από τις βροχές, οι οποίες, αν δεν προσέξατε έχουν σταματήσει (κάτι που φαίνεται να επέτρεψε και την τελική κάλυψη με άσφαλτο).

Βέβαια δεν ξέρουμε αν αυτή η ταχύτητα θα φανεί και σε άλλα σημεία της πόλης, ή κατά πόσο είναι εφικτό να κρατήσει αν ξεκινήσουν οι βροχές, φαίνεται όμως πως η γκρίνια τόσο από τους καταστηματάρχες, όσο και από την πλευρά φορέων, έφερε αποτέλεσμα. Οι κακεντρεχείς βέβαια θα μπορούσαν να πουν πως αποτέλεσμα έφερε το γεγονός ότι σταμάτησαν οι βροχές και μπόρεσαν να γίνουν οι εργασίες, αλλά αυτό θα αφήσουμε τους αναγνώστες μας να το αποφασίσουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.