Επιτελους

Απαρατήρητα

Ιδιαίτερα ένθερμο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον που καταγράφεται ήδη για τις εγγραφές σε πολιτιστικούς και χορευτικούς συλλόγους της περιοχής.

Γεγονός αισιόδοξο τόσο για τους ίδιους τους συλλόγους, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται στα πρόθυρα της παύσης της λειτουργίας τους δεδομένης της απουσίας εισοδημάτων, ελλείψει εγγραφών, λόγω πανδημίας, όσο και για τους ίδιους τους συμμετέχοντες στα προγράμματα που ο καθένας «τρέχει» και σαφώς για το πολιτιστικό προϊόν της περιοχής.

Αν μη τι άλλο ειδικά στο κομμάτι της παράδοσης η παρουσία και το αποτύπωμα των πολιτιστικών συλλόγων είναι μεγάλο και η απουσία του προφανής.

Πέραν όλων των άλλων η επαναλειτουργία των Συλλόγων έρχεται να βάλει τέλος και στο παράδοξο της υλοποίησης δράσεων, συναυλιών κ.ο.κ. από φορείς του δημοσίου και της απαγόρευσης από την άλλη δραστηριοποίησης των συλλόγων έως και σήμερα, που ουδέποτε καταλάβαμε, όπως και κανείς, την συλλογιστική του εν λόγω μέτρου.

Τέλος καλό, όλα καλά, όπως τουλάχιστον διαφαίνεται και αυτό ακριβώς θα ευχηθούμε, η χρονιά που ξεκινά και για τους Συλλόγους να συνεχιστεί κανονικά, με τις δραστηριότητες και τις δράσεις τους σε πλήρη ανάπτυξη και κυρίως δίχως διακοπές!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.