«Επιστρεφει» η Πανελληνια Διαλεσχικη Συναντηση

Θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα

Την επιστροφή της πανελλήνιας Διαλεσχικής Συνάντησης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γνωστοποίησε για των social media η συντονίστρια της Λέσχης Φιλαναγνωσίας Κομοτηνής Ρένα Σαμαρά – Μάινα.

Μάλιστα η κ.Μάινα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της Λέσχης και το γεγονός ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αθήνα,  το διάστημα 2 και 3 Δεκεμβρίου, καθώς και την είδηση ότι καλεσμένες ομιλήτριες θα είναι οι Ιωάννα Καρυστιάνη και Ζυράννα Ζατέλη.

Υπενθυμίζουμε πως η διοργάνωση αυτή αποτελεί πρωτοβουλία των Λέσχη Ανάγνωσης Degas, Βιβλιοταξιδευτές, Λέσχη Ανάγνωσης Booktalks, Λέσχη Φιλαναγνωσίας Κομοτηνής και Λέσχη Ανάγνωσης του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, που όντας «ρομαντικοί» όπως τους χαρακτηρίζει η ίδια η κ.Μάινα πέρυσι για πρώτη φορά σκέφτηκαν την ιδέα μιας πανελλαδικής συγκέντρωσης ανθρώπων που αγαπούν το βιβλίο και έθεσαν ως στόχο αυτή να καταστεί θεσμός.

«Φέτος, λοιπόν, πιο έμπειροι, κατηφορίζουμε στην Αθήνα. Εκεί θα συναντηθούμε για δεύτερη φορά. Στις 2-3 Δεκεμβρίου 2023 λέσχες από όλη την Ελλάδα θα διαβάσουμε Καρυστιάνη και Ζατέλη και θα μιλήσουμε μαζί τους για το έργο τους αλλά και το ρεαλισμό και τον μαγικό ρεαλισμό» αναφέρει η ίδια απευθύνοντας πρόσκληση συμμετοχής και προς άλλες λέσχες ανάγνωσης ανά την Ελλάδα που το επιθυμούν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.