Επισκεπτες απο την Τουρκια, τη Βουλγαρια και ολη τη Ροδοπη στο 16ο Φεστιβαλ Κερασιου

Με επισκέπτες από την Τουρκία και τη Βουλγαρία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Δημοτικό γήπεδο Ασωμάτων το 16ο Φεστιβάλ Κερασιού.
 
Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Καδή Ισμέτ, ο Βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μουμίν Οντέρ καθώς και δήμαρχοι από την Τουρκία και τη Βουλγαρία, καθώς και κόσμος από όλη τη Ροδόπη.
 
Κατά τη διάρκεια της έναρξης ο Δήμαρχος Ιάσμου τόνισε τις εξαγωγικές δυνατότητες του κερασιού της περιοχής και πως προσπαθούν να μπουν στην παγκόσμια αγορά.
Τις δυνατότητες αυτές τόνισε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μουμίν Οντέρ, επισημαίνοντας παράλληλα και τα προβλήματα που υπάρχουν στον συνεταιρισμό των κερασοπαραγωγών και πως οι μορφωμένοι νέοι του Γιακά πρέπει να τον αγκαλιάσουν.
 
Τέλος την ανάγκη για δουλειά, ενότητα και ομοψυχία τόνισε ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που ξεκίνησε με το συνεταιρισμό κερασοπαραγωγών, που θεωρεί πως δεν έφτασε τόσο ψηλά όσο μπορούσε. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.