Επιπλεον μεσημεριανο αεροπορικο δρομολογιο για Αθηνα φερνει η SkyExpress

Απαρατήρητα

Την ευχάριστη είδηση της προσθήκης ενός επιπλέον αεροπορικού δρομολογίου από την Αλεξανδρούπολη προς την Αθήνα και δη σε ώρες μεσημεριανές, διαβάσαμε σε δελτίο τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Η είδηση προέκυψε από την συνάντηση που είχε ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με τη Διευθύντρια Πωλήσεων της αεροπορικής εταιρίας SkyExpress κ. Άννα Κατσανέβα, κατά την διάρκεια της οποίας όπως αναφέρεται προέκυψε ότι «η SkyExpress ενισχύει την παρουσία της στον αερολιμένα ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με μία επιπλέον αεροπορική πτήση από και προς Αθήνα που θα πραγματοποιείται τις μεσημεριανές ώρες με ευέλικτα αεροσκάφη ATR διευκολύνοντας τους συνδημότες μας και ιδιαίτερα τους επαγγελματίες στα ταξίδια τους προς την πρωτεύουσα της χώρας».

Ομολογουμένως ευχάριστη είδηση δεδομένου το ότι η κατάσταση με την αεροπορική σύνδεση της Θράκης, που μόνο ως απαράδεκτη μπορεί να χαρακτηριστεί τόσο σε ότι αφορά την συχνότητα και τις ώρες των δρομολογίων, όσο και σε όρους τιμολογιακής πολιτικής.

Ωστόσο ένα δρομολόγιο δεν φέρνει την Άνοιξη και σίγουρα δεν αρκεί να καλύψει μόνο του όλη την προβληματική της υφιστάμενης κατάστασης. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να μεριμνήσουν εφόσον για το καλό του τόπου ενδιαφέρονται τόσο οι αρμόδιες αρχές όσο και οι αεροπορικές εταιρείες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.