Επιπλεον ενταξεις και στο «Ανακυκλωνω – Αλλαζω συσκευη»

Στόχος η κάλυψη περί των 220.000 νοικοκυριών

Στην ίδια συνέντευξή του στον Real Fm ο Υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε επίσης και την «επέκταση» του προγράμματος «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΣΥΣΚΕΥΗ» που επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συσκευών.

Ο ίδιος έθεσε ως στόχο την κάλυψη περί των 220.000 νοικοκυριών, αν και εφόσον βρεθεί ο δημοσιονομικός χώρος τονίζοντας πως όπως και στην περίπτωση του «Εξοικονομώ» που όπως ανακοινώθηκε εντάχθηκαν οι αιτήσεις και όλων των επιλαχόντων, αυτό επιθυμεί η κυβέρνηση να γίνει και με το εν λόγω πρόγραμμα.

Ο κ. Σκρέκας ερωτηθείς σχετικά υπογράμμισε πως όλοι όσοι δεν είδαν τις αιτήσεις τους να εγκρίνονται θα πρέπει να θεωρούν εαυτούς ως επιλαχόντες, τονίζοντας ωστόσο πως οι επιπλέον εγκρίσεις θα δίνονται σταδιακά και ανάλογα με τους επιπλέον διαθέσιμους προϋπολογισμούς.

Να υπενθυμίσουμε ωστόσο πως στο εν λόγω πρόγραμμα σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου είχαν κατατεθεί περισσότερες του 1,2 εκατ. αιτήσεις, επομένως θα πρέπει να βρεθούν και πολλοί επιπλέον πόροι σε εύλογο βεβαίως χρονικό διάστημα για να ακολουθηθεί το παράδειγμα του Εξοικονομώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.