Επιπεδο 4, αλλα η κινηση συνεχιζεται στην Κομοτηνη

Απαρατήρητα

Μπορεί να πήγαμε στο μέγιστο επίπεδο συναγερμού το πρωί της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου, όμως τουλάχιστον την ημέρα, η Κομοτηνή συνέχισε τους καθημερινούς ρυθμούς της.

Και πάλι τα αυτοκίνητα γέμιζαν τους δρόμους της, οι ουρές στις τράπεζες παρέμειναν μεγάλες, ενώ και στο Δημαρχείο Κομοτηνής, οι ουρές πολιτών που περίμεναν να πάρουν βεβαίωση τόπου κατοικίας επέμεναν.

Μάλιστα και στην πλατεία, παρόλο που οι καφετέριες και τα καφενεία ήταν κλειστά, αρκετοί ήταν αυτοί που , παρά το ψιλόβροχο που έπεφτε κατά διαστήματα στην πόλη, συνέχισαν την καθημερινή τους συνήθεια, τουλάχιστον της βόλτας σε αυτή.

Φαίνεται πως η πιο ελαφριά μορφή του lockdown, με ανοιχτές υπηρεσίες και καταστήματα, δεν επηρεάζει σημαντικά την καθημερινότητα, τουλάχιστον τις πρωινές ώρες, αν και αναμένεται πως τις μη εργάσιμες και τις απογευματινές ώρες τα πράγματα να είναι διαφορετικά.

Αν μάλιστα ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι πολλοί από τους φοιτητές που είχαν έρθει στην Κομοτηνή θα φύγουν, με την έξοδο να έχει ξεκινήσει ήδη από την Πέμπτη, τα πραγματικά αποτελέσματα του lockdown θα φανούν από τη Δευτέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.