Επιμελητηριακη υπο(στηριξη) στον Αντωνη Γραβανη

Απαρατήρητα

Προς όφελὀς του φαίνεται πως λειτούργησε η επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Αντώνη Γραβάνη, η επίσημη πρώτη παρουσίαση της υποψηφιότητας και του συνδυασμού του «ΣύμΠΡΑΞΗ Προοπτικής» να είναι ανοιχτή προς το κοινό.
 
Και αυτό καθότι, όπως διαφάνηκε, το προσκλητήριο που απηύθυνε έτυχε θερμής υποδοχής από την τοπική κοινωνία που έδωσε το «παρών» αλλά και από συναδέλφους του, φίλους και εκπροσώπους της πολιτικής, οικονομικής και επαγγελματικής ζωής της Θράκης ευρύτερα που ήρθαν στην εκδήλωση για να δηλώσουν την υποστήριξή τους.
 
Εξ’ αυτών, πέραν της παρουσίας του πρώην δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη και του υποψηφίου Περιφερειάρχη Χριστόδουλου  Τοψίδη, εντυπωσιακό ήταν το γεγονός της παρουσίας του εμπορικού αλλά και επιμελητηριακού κόσμου της περιοχής, καθότι παρόντες ήταν τόσο ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής Νίκος Αγγελίδης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Στέλιος Μωραϊτης, ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕΡ Αργύρης Αργυρόπουλος, μέλη του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Κομοτηνής καθώς και η πρόεδρος του  Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής Κική Κωνσταντινίδου. Πέραν φυσικά του προέδρου της ΟΕΒΕΣ Ανέστη Βαφειάδη ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της παράταξης.
 
Με λίγα λόγια διαφάνηκε ότι ο κ. Γραβάνης τόσο από την πρότερη παρουσία του στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, όχι μόνο ως αυτοδιοικητικός, αλλά και από την έως τώρα πορεία του στον επιμελητηριακό θεσμό αν μη τι άλλο έχει δημιουργήσει στέρεες βάσεις και καλό κλίμα συνεργασίας με τους αντίστοιχους θεσμούς των γειτονικών νομών, αλλά και με τον εμπορικό κόσμο της Ροδόπης.
 
Άλλωστε να υπενθυμίσουμε πως και στην πρόσφατη συνέντευξή του στον «ΠτΘ» είχε αναφερθεί στα όσα του έχει προσφέρει εμπειρικά η θέση του Προέδρου του ΕΒΕΡ επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως  δια μέσου αυτής του δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσει τα προβλήματα της πραγματικής οικονομίας όλων των συναδέλφων και των επαγγελματικών κλάδων.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.