Επικεφαλης της γραμματειας Εργαζομενης Νεοτητας και Ανεργων της ΓΣΕΕ ο Γιωργος Δημητριαδης

Μετά από πρόταση του Προέδρου της Συνομοσπονδίας

Επικεφαλής της Γραμματείας Εργαζόμενης Νεότητας και Ανέργων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας ορίστηκε ο συντοπίτης μας, αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής Γιώργος Δημητριάδης.

Χθες Δευτέρα η ΓΣΕΕ ανακοίνωσε τους επικεφαλής των Γραμματείων της, με τον κ.Δημητριάδη να βρίσκεται ανάμεσά τους. Την είδη γνωστοποίησε και ο ίδιος κάνοντας λόγο για μία «μέρα χαράς, συγκίνησης αλλά και τεράστιας ανάληψης ευθυνών».

Ο κ.Δημητριάδης έσπευσε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο που τον πρότεινε για την θέση, αλλά και τον Δημήτρη Καραγεωργόπουλο για την όλη στήριξή του, υποσχόμενος «να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

«Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, όπου υπάρχουν προβλήματα ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους και τους ανέργους της χώρας μας. Το τηλέφωνό μου και τα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας θα είναι πάντα ανοικτά για όσους χρειάζονται οποιαδήποτε βοήθεια, άνευ χρωμάτων και κομμάτων, αφού είναι αδιαμφισβήτητο ότι στο συνδικαλιστικό κίνημα δεν χωράει τίποτα από τα παραπάνω» ανέφερε για να καταλήξει με το σύνθημα «προχωράμε λοιπόν δυνατά και σταθερά για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον για τους νέους αυτής της χώρας!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.