Επιχειρηση «καθαρα χερια» για τον ΣΥΡΙΖΑ…

…σε επίπεδο κοινοβουλίου, όπου κάθε φορά που ανοίγουμε τηλεόραση της Βουλής, σε μια εξεταστική επιτροπή πέφτουμε, πότε για τη σχέση μηντιαρχών με τα κόμματα, πότε για τον δανεισμό των κομμάτων ή τα εξοπλιστικά και τώρα με τον χώρο υγείας.   
 
Και πολύ χαιρόμαστε που όλα αυτά συζητούνται, τις περισσότερες φορές κατονομάζοντας όλα όσα είναι γνωστά, αλλά «αποτελέσματα» πλην της φυλάκισης του Τσοχατζόπουλου(!!!) και τα όσα διατυπώνονται για δεσμεύσεις περιουσιών άλλα δεν βλέπουμε.
 
Πολύ περισσότερο δεν βλέπουμε καμιά κίνηση για εκσυγχρονισμό της ελληνικής δικαιοσύνης στη λειτουργία της, κι ακόμη περισσότερα για τη σωστή λειτουργία της, αφού δεν γίνεται οι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ να μην ξέρουν την κατάστασή της.
 

Στον τύπο αυτοί δεν διαβάζουν,  για την καταδίκη λ.χ. της Ηριάννα, των μαθητών στην Κρήτη λόγω καταλήψεων, τη δικαίωση του «εθνικοσοσιαλισμού» στην περίπτωση του δημοσιογράφου Στρατή Μπαλάσκα και δεν άκουσαν ποτέ τίποτα;
 
Αλήθεια, αυτές οι βαθιές τομές που ήταν λογικά να προσδοκά κάποιος, από μια αριστερή στην ονοματοδοσία της κυβέρνηση, για την άμεμπτη λειτουργία της δικαιοσύνης πού είναι;
 
Ξεκινώντας από το Συνταγματικό Δικαστήριο, την αξιολόγηση και τη κρίση των δικαστών, μέχρι την αποτύπωση των πρακτικών των δικών με αντικειμενικό τρόπο, (μαγνητοφώνηση ή μαγνητοσκόπηση κ.λπ.) ή την ταχύτητα στην απονομή της; Ν.Τ.   

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.