Επι τουρισμου και συσκεψεων

Η επισήμανση του Τ. Δολιανίτη που θα πρέπει να προσεχθεί από τους αρμοδίους

Κάθε τι που γίνεται για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της ΠΑΜ-Θ συνολικά αλλά και των Περιφερειακών Ενοτήτων της ξεχωριστά κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

Είναι άλλωστε βασικό ζητούμενό όχι μόνο η περαιτέρω ανάπτυξη του αλλά για κάποιες περιοχές όπως η Ροδόπη μας η από την αρχή «σύστασή» του, δεδομένου του μηδενικού σήμερα αποτυπώματος στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

Στα πολύ θετικά λοιπόν η κινητοποίηση της νέας διοίκησης της ΠΑΜ-Θ για την συγκέντρωση δυνάμεων των εμπλεκομένων φορέων και συλλογικοτήτων ώστε να πετύχει το βασικό ζητούμενο της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, που άλλωστε είναι πεδίο που προσφέρεται μόνο για θετικά.

Ωστόσο μία τέτοια σύσκεψη θα πρέπει να εμπεριέχει το σύνολο των ενδιαφερομένων και δη των εμπλεκομένων στον τομέα του τουρισμού στην περιοχή μας που δεν είναι άλλωστε και πολλοί. Και ένα σημαντικό κενό καταγράφηκε, όπως μας το υπενθύμισε ωστόσο ο επαγγελματίας τουριστικός πράκτορας και ιδιοκτήτης τουριστικού λεωφορείου της πόλης μας Δημήτρης Δολιανίτης.

Με την αφορμή της συμβολικής κινητοποίησής τους ο ίδιος μίλησε στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» μεταφέροντας μόνο τα μαύρα μαντάτα του κλάδου που με το ζόρι κρατιέται όρθιος. Υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης τους και από πλευράς της Πολιτείας και επεσήμανε επίσης την απουσία παρουσίας εκπροσώπου τους στην προαναφερθείσα σύσκεψη, την ώρα που αν μη τι άλλο αν έναν τουρισμού μετρά η ΠΑΜ-Θ αυτός είναι οδικός.

Σωστή η επισήμανση του κ. Δολιανίτη με στόχο την «διόρθωση» της παράλειψης την επόμενη φορά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.