Επι θρακιωτικου εδαφους θα παραμεινουν με τα τρακτερ τους οι Ροδοπιτες αγροτες

Με λεωφορείο θα δώσουν το παρών στις κινητοποιήσεις στην Αθήνα

Στην Ροδόπη θα κρατήσουν τελικά τα τρακτέρ τους τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ροδόπης «Σπάρτακος» κατά την διάρκεια της σημερινής μεγάλης κινητοποίησης των ανθρώπων του πρωτογενή τομέα στην Αθήνα.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση έως και το Σάββατο, είχαν δηλώσει συμμετοχή στην πανελλαδική «κάθοδο» στην Αθήνα περισσότεροι των εννέα αγροτών με τα τρακτέρ τους ωστόσο όπως έκανε γνωστό το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Μποντρότσος δεδομένου του μικρού αριθμού τρακτέρ που αναμένεται να επιτρέψει η ΕΛΑΣ εντός της Αθήνας, αποφασίστηκε η κάθοδος δια των τρακτέρ τους να ακυρωθεί.

Αντ’ αυτού όπως έκανε γνωστό ο ίδιος αναμένεται να ενισχύσουν το μπλόκο του Έβρου και φυσικά θα πραγματοποιηθούν κανονικά τα δρομολόγια των λεωφορείων που θα μεταφέρουν αγρότες στην Αθήνα για τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο.

Την Τετάρτη την επομένη του συλλαλητηρίου ανάλογα και με την ανταπόκριση από πλευράς της Πολιτείας αναμένονται νέες συνελεύσεις και άρα και αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.