Επενδυση στην ομορφια

Νέα όψη στον κήπο της Παιδικής Βιβλιοθήκης της Ξυλαγανής

Νέα όψη, άκρως καλοκαιρινή και περιποιημένη όπως αρμόζει άλλωστε και στην ομορφιά που κρύβει μέσα του το κτίριο της Παιδικής Βιβλιοθήκης της Ξυλαγανής, απέκτησε ο κήπος της.

Όπως μάλιστα έκαναν γνωστό τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ξυλαγανής που διαχειρίζονται την Βιβλιοθήκη, η πρωτοβουλία ανήκει στον συγχωριανό τους κ.Σάκη Πουλαράκη, που έβαλε το μεράκι και τον χρόνο του και περιποιήθηκε ο ίδιος όλον τον αύλειο χώρο κα μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης είναι από μόνη της ένα παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς αλλά και των όσων μπορεί η όρεξη για προσφορά αλλά και η συλλογικότητα να καταφέρει. Στην συγκεκριμένη περίπτωση των μελών του Συλλόγου Γυναικών της Ξυλαγανής χάρη στις οποίες η βιβλιοθήκη άνοιξε ξανά τις πόρτες της και με ρόλο αναβαθμισμένο. Δείχνει όμως σαν παράδειγμα το πως η προσφορά για κάτι καλό για τον τόπο και πολύ δε περισσότερο για όσους θα ακολουθήσουν είναι μεταδοτική όπως στην περίπτωση του κ.Πουλαράκη και μπορεί να κάνει «θαύματα» ή σε κάθε περίπτωση να προσφέρει και να επενδύσει στην ομορφιά.

Εύγε!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.