Επελαση Λαμπακη πριν την εξοδο

Απαρατήρητα

Ένταση επικράτησε στη συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου και εκπροσώπους εταιρίας οι οποίοι πραγματοποιούν επισκέψεις με σκοπό να διερευνήσουν τις προθέσεις αυτοδιοικητικών παραγόντων αναφορικά με τα χρυσωρυχεία, μιας και ο κ. Λαμπάκης είχε καλέσει και τα ΜΜΕ σε αυτήν.
 
Η εκπρόσωπος της εταιρείας που ανέλαβε να κάνει το ερωτηματολόγιο, αντέδρασε στην παρουσία των δημοσιογράφων, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να κάνει ανοιχτά τη διαδικασία, στο οποίο αντέδρασε με τη σειρά του ο κ. Λαμπάκης, με την όλη συνομιλία να παίρνει μια σουρεαλιστική τροπή, μιας και κανένας δεν φαινόταν πρόθυμος ούτε να αλλάξει γνώμη, αλλά ούτε και να απεμπλακεί από αυτή.
 
Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε πως ο κ. Λαμπάκης έκανε ανοιχτά αυτή τη συνάντηση, αν και θα πρέπει να ομολογήσουμε πως δεν περιμέναμε το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό.
 
Δείχνει δε ότι ο τρόπος με τον οποίο διοίκησε τόσα χρόνια, είναι πολύ πολιτικά αποτελεσματικός σε κάποιες περιπτώσεις, όπως η συγκεκριμένη, το πρόβλημα μάλλον ήταν, και αυτό απέβηκε τελικά εναντίον του, πως δεν πρέπει να πολιτεύεσαι τόσο επιθετικά, σε όλα τα ζητήματα. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.