Επαγγελματιες ΔΕΣΜΟ(Σ)τες

Απαρατήρητα

Το σήριαλ της ΔΕΣΜΟΣ ΑΜΘ φαίνεται ότι καλά κρατεί, αν κρίνουμε από τον τελευταίο πόλεμο ανακοινώσεων που έχει ξεσπάσει μεταξύ του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την παράταξης της μείζονος Αντιπολίτευσης.
 
Βέβαια η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν καταλάγιασε, ενώ πάντα υπάρχουν ρεύματα κάτω από την επιφάνεια, που φέρνουν νέα ξεσπάσματα κατά καιρούς.
 
Ίσως αν δεν υπήρχαν οι περιορισμοί εξαιτίας του κορωνοϊού, που έχει κάνει τις διαδικασίες πιο δυσκίνητες, το θέμα να είχε λυθεί μέχρι τώρα, όμως όπως φαίνεται, βρισκόμαστε σε μια ακινησία, με όλες τις πλευρές να φαίνεται πως εμμένουν στις απόψεις τους.
 
Το ζήτημα είναι γνωστό, έχουν γίνει επανειλημμένα αναφορές σε αυτό τόσο στην εφημερίδα μας όσο και στον υπόλοιπο Τύπο, το πρόβλημα όμως είναι πως σε όλη αυτή την κατάσταση, οι επαγγελματίες που προσφεύγουν στην ΔΕΣΜΟΣ, είτε για προγράμματα είτε για τη μη επιστρεπτέα ενίσχυση λόγω κορωνοϊού, είναι που την πληρώνουν. Και αν αυτό το αδιέξοδο συνεχιστεί, δεν βλέπουμε κανένα να βγαίνει κερδισμένο. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.