Επανερχεται η προταση δημιουργιας στρατιωτικων κατοικιων στις Σαπες

Επιτόπια επίσκεψη στον χώρο 13 στρεμμάτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών του Ντίνου Χαριτόπουλου και του νέου Ταξίαρχου της 29ης Ταξιαρχίας

Την πρόταση της ανέγερσης στρατιωτικών κατοικιών στην περιοχή των Σαπών, επανέφερε χθες Δευτέρα 3 Απριλίου, σε συνάντησή του με τον καινούργιο Ταξίαρχο της 29ης Ταξιαρχίας ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ.Ντίνος Χαριτόπουλος.

Όπως έκανε γνωστό μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο κ.Χαριτόπουλος νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας μαζί με τον Ταξίαρχο επισκέφθηκαν τον προτεινόμενο από τον Δήμο χώρο, 13 συνολικά στρεμμάτων, πίσω από το σημερινό Γυμνάσιο Σαπών, επανεπιβεβαιώνοντας τη θετική πρόθεση του Δήμου για την παραχώρηση της έκτασης.

Υπενθυμίζουμε ότι την πρόταση είχε κοινοποιήσει ο Δήμαρχος και στον Υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά πριν από έναν χρόνο, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην περιοχή, πρόταση στην οποία ο κ. Χαρδαλιάς είχε εμφανιστεί θετικός, για την κάλυψη των αναγκών στέγασης των στελεχών που υπηρετούν σε μονάδες της περιοχής, γεγονός που επαναλήφθηκε και κατά την προαναφερθείσα επιτόπια επίσκεψη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.