Εντυπωσιασμενος απο τη εικονα της ΑΕ Κομοτηνης ο αρχηγος της Ενωσης

Απαρατήρητα

Γενναιόδωρος και όχι αδίκως ήταν ο αρχηγός της ΑΕΚ Ηλίας Λάππας σε δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕ Κομοτηνής.  Ο Ηλίας Λάππας, ένας εκ των πιο έμπειρων αθλητών της Α.Ε.Κ., μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα της Κομοτηνής αλλά και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στους αγώνες της Α.Ε. Κομοτηνής και το στολίδι του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου!

«Το γήπεδο μου άρεσε πολύ, είναι πραγματικά όμορφο και ζεστό όπως και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος! Πραγματικά χαίρομαι να προοδεύουν ομάδες της επαρχίας γιατί έζησα 5 χρόνια στην Σύρο και ξέρω καλά πόσο ανάγκη το έχουν. Η Κομοτηνή έχει φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ και εύχομαι να μείνει για πολλά χρόνια στην κατηγορία γιατί ο κόσμος της το αξίζει»,  ήταν τα λόγια του αρχηγού της «Ένωσης».

Ένας διεθνής αθλητής, με εμπειρία χρόνων στις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού αθλητισμού μιλάει με τόσο όμορφα λόγια για αυτό που έχει δημιουργηθεί, μόνο κολακευτικό μπορεί να είναι για την ομάδα της πόλης μας, αλλά και μια κάποια επιβεβαίωση ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.