Ενημερωτικο περιπτερο για τον φορεα Δελτα Νεστου-Βιστωνιδας-Ισμαριδας και Θασου στο Αεροδρομιο Καβαλας

Απαρατήρητα

Ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα οι εργασίες δημιουργίας ενός ενημερωτικού περιπτέρου (Promo Booth), εντός του αερολιμένα Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος», με αναφορά στο Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας , ως περιοχή αρμοδιότητας του Φ.Δ. Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου.

Το έργο προβλεπόταν, μεταξύ άλλων,  στους περιβαλλοντικούς όρους Τροποποίησης της Απόφασης Έγκρισης των Περιβαλλοντικών Όρων του αερολιμένα Καβάλας και υλοποιήθηκε από την εταιρία Fraport  Greece, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση και λειτουργία του εν λόγω αερολιμένα.

Μέσα από φωτογραφίες και ένα σύντομο βίντεο, ο επισκέπτης που εισέρχεται στον χώρο αφίξεων, παίρνει μια πρώτη εικόνα της βιοποικιλότητας και της αξίας της προστατευόμενης περιοχής, που μπορεί να αποτελέσει και στοιχείο ανάπτυξης, μέσα από τις αρχές της βιώσιμης και ορθολογικής διαχείρισης.

Η αλήθεια είναι, πως εδώ και χρόνια μιλάμε για τις συνέργειες που θα μπορέσουν να αναδείξουν την άγνωστη ΑΜΘ, και αυτή είναι μια απλή, αλλά σημαντική κίνηση που μπορεί να γίνει.

Ας ελπίσουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλες, και χωρίς να χρειάζεται να υποχρεώνουν τον διαχειριστή μιας δομής οι συμβατικές ανάγκες του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.