Ενδοοικογενειακες κοντρες νο.1

Παρά τις διαμαρτυρίες και την ένταση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο του Σταύρου Κοντονή πέρασε από τη Βουλή. Παρά την ψήφιση του νομοσχεδίου αίσθηση προκάλεσαν οι επιλογές ορισμένων βουλευτές της συγκυβέρνησης στην κατ’ άρθρο ψήφιση του νομοσχεδίου να κρατήσουν αποστάσεις.
 
Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου απείχε από την ψήφιση του άρθρου 5 του νομοσχεδίου που σχετίζονταν με την εισαγωγή τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά όργανα του επαγγελματικού αθλητισμού ενώ και οι ΑΝΕΛ εμφανίστηκαν διχασμένοι με τον ειδικό τους αγορητή Παύλο Χαϊκάλη να καταψηφίζει, δύο βουλευτές τους να ψηφίζουν «παρών» και τους υπόλοιπους να υπερψηφίζουν το άρθρο.
 
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της ψηφοφορίας, εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για τη διαφοροποίηση κυρίως προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, επισημαίνοντας πως «η Πρόεδρος της Βουλής έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και σε άλλες ψηφοφορίες».
 
Ως φαίνεται η κ. Κωνσταντοπούλου έχει πάρει τελείως λάθος το ρόλο της ως Πρόεδρος της Βουλής. Από εκεί που την ψήφισαν οι βουλευτές ως σύμβολο ομόνοιας και ενότητας αυτή καταφέρνει να δημιουργεί έριδες ακόμη και στο κόμμα από το οποίο προέρχεται… Χ.Λ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.