Ενας «μικρος κηπος» ανθισε στην καρδια της Μαρωνειας!

Απαρατήρητα

Έναν πρωτότυπο διαγωνισμό με άρωμα καλοκαιριού οργάνωσε στις 23 Ιουνίου ο Σύλλογος Γυναικών Μαρώνειας «Ιππαρχία». 25 ανθισμένες γλάστρες «διαγωνίσθηκαν» σε μία ξεχωριστή έκθεση, ώστε οι τρεις ομορφότερες και πιο περιποιημένες εξ αυτών να βραβευθούν από τους κριτές! Οι συμμετέχοντες από τους οικισμούς του Ιμέρου, της Ξυλαγανής, των Προσκυνητών, της Κρωβύλης και φυσικά της Μαρώνειας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κάνοντας έναν «μικρό κήπο» να ανθίσει στην καρδιά της περιοχής, κάτω από τη δροσιά των αιωνόβιων πλατάνων.
 

Η έκθεση αποτέλεσε μέρος των θερινών εκδηλώσεων του συλλόγου, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν εθελοντική αιμοδοσία, την γιορτή σαρδέλας, μία αφιερωματική εκδήλωση για τον φιλόλογο, Δημήτρη Μαρωνίτη ενώ θα ολοκληρωθούν με ένα μεγάλο λαϊκό γλέντι στην πλατεία της Μαρώνειας για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου. Πρόκειται για μία εκδήλωση που τείνει να γίνει θεσμός για τους συμμετέχοντες, αφού πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, αναδεικνύοντας την ομορφιά της Μαρώνειας και την θετική αύρα των κατοίκων της.
 

Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Βασιλική Περβανά με ανάρτησή της ευχαρίσθησε τον φωτογράφο της εκδήλωσης, κ. Θανάση Πανδρευμένο, τον χοροδιδάσκαλο, κ. Χρήστο Γκοτζαρίδη, τους γεωπόνους, κ.κ. Τριαντάφυλλο Παπαδάκη, Ελένη Χαμητίδου, Δημήτρη Καρταλάκη που αποτέλεσαν την κριτική επιτροπή καθώς και τους παρευρισκομένους, κ.κ. Γιάννη Σταυρίδη, δήμαρχο, Παναγιώτη Παρασκελίδη, πρόεδρο των Προσκυνητών Ροδόπης και Νίτσα Αγγελακούδη, πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Προσκυνητών.
 
Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Παρασκελίδη. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.