Ενας Κομοτηναιος κερδιζει με τον καφε του την Κωνσταντινουπολη

Ο Απόστολος Χατουντζίδης, έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό το Need Coffee, στα σκαλάκια της Παναγίας Σταυροδρομίου

Η Κομοτηνή είναι γνωστή για τον καφέ της, και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα όριά της, όμως αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν πως οι Κομοτηναίοι, ταξιδεύουν μαζί με τον καλό καφέ παντού, ακόμα και στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Τον Απόστολο Χατουντζίδη, που έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό το Need Coffee, στα σκαλάκια της Παναγίας Σταυροδρομίου, μας συστήνει η Μαρία Δήμου, μέσα από την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και μας τον προτείνει ανεπιφύλακτα, αν τα βήματά μας μας στρέψουν προς την Πόλη.

Η ανάρτηση της κ. Δήμου έχει ως εξής:

«Ήθελα εδώ και καιρό να γράψω για τον Απόστολο αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν προλάβαινα. Σήμερα λοιπόν μιας κι η κουβέντα, η προηγούμενη ανάρτηση δηλαδή, το έφερε στην Παναγία Σταυροδρομίου, νομίζω πως ήρθε η ώρα να σας τον συστήσω.

Στα σκαλάκια της Παναγίας, λίγο μετά το Hazzopulo pasajı, στο Emir Nevruz sk., εδώ και λίγο καιρό έχει ανοίξει ένα καφέ που προσφέρει αυθεντικό, γευστικό, αρωματικό καφέ όλων των τύπων, το Need Coffee. Σε όσους έχουν επισκεφτεί την Πόλη είναι  γνωστό πως ο καφές εδώ είναι ένα θέμα. Ενώ το τσάι σχεδόν παντού το ευχαριστιέσαι, καλό, μερακλήδικο καφέ δύσκολα βρίσκεις. Ήρθε λοιπόν ο Αποστόλης από την Κομοτηνή, ναι! ναι! από την Κ Ο Μ Ο Τ Η Ν Η και έφτιαξε μία γωνιά στην καρδιά του Πέρα όπου προσφέρει τέλειο καφέ! Όμορφος, κομψός, φιλόξενος χώρος με ποικιλία καφέδων και μία επιλογή γλυκών. Ο Απόστολος πάντα παρών, ομιλητικότατος, πρόσχαρος, χαμογελαστός (όπως είμαστε εμείς οι Κομοτηναίοι) μετέφερε την εμπειρία του από την Ελλάδα στην Τουρκία, στον Τσανάκαλε και στην Πόλη τώρα, και ετοιμάζει σούπερ καφέδες.

Αν λοιπόν τα βήματά σας σας φέρουν στην Πόλη και θελήσετε έναν παγωμένο καφέ τώρα που οι ζέστες άρχισαν να σφίγγουν περάστε μία βόλτα από το Need Coffee. Κι αν είστε Κομοτηναίοι ένας λόγος παραπάνω!

Α! και μην ξεχάσετε! όπως είπαμε. Ανεβαίνουμε και τα σκαλάκια μέχρι την Παναγία Σταυροδρομίου. Δε θα μετανιώσετε!»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.