Ενας εκκολαπτομενος αθλητικος συντακτης στον αγωνα του Πανθρακικου

Ο νεαρός Κωνσταντίνος παρακολούθησε τον αγώνα από τα «δημοσιογραφικά» και πήρε συνέντευξη από τον Χρήστο Βάσκο

Μία μοναδική εμπειρία έζησε ο νεαρός Κωνσταντίνος, ο οποίος θέλει να γίνει αθλητικός συντάκτης και παρακολουθεί ανελλιπώς τα αθλητικά δρώμενα, στον αγώνα του Πανθρακικού την Κυριακή.

Έτσι μαζί με τη μητέρα του και τα 2 του αδέρφια βρέθηκε στο ΔΑΚ, φιλοξενήθηκε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του συλλόγου Βασίλη Στοάκη και τους υπόλοιπους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον μύησαν στον μαγικό κόσμο της αθλητικής δημοσιογραφίας.

Στο τέλος της αναμέτρησης, πήρε μάλιστα συνέντευξη από τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Χρήστο Βάσκο. «Δουλειά, πειθαρχία και συνέπεια είναι τα μυστικά για μία επιτυχημένη παρουσία στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του Χρήστου Βάσκου στην ερώτηση του νεαρού Κωνσταντίνου για το ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας για να μπαίνουν τα γκολ.

Παράλληλα ο επιθετικός της ομάδας τόνισε πως πρέπει όλα τα παιδιά να είναι συνεπείς στις σχολικές τους υποχρεώσεις και να ακούν τους γονείς τους, ώστε να μπορούν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα στο μέλλον.

«Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα! Σήμερα ο Πανθρακικός κέρδισε 4 φίλους» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ομάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.