Ενας χρονος «Exarticis»: Η δραστηρια ομαδα της πολης μας εχει γενεθλια

Απαρατήρητα

Ένα χρόνο δημιουργικής παρουσίας στην πόλη της Κομοτηνής γιόρτασε στις 7 Νοεμβρίου η ερασιτεχνική καλλιτεχνική και δημοσιογραφική ομάδα “EXARTICIS”. Η ομάδα απαρτίζεται από τους κ.κ. Χρήστο Γκαρίπη, αρχισυντάκτη, Θοδωρή Χαραλαμπάκη, γραφίστα και υπεύθυνο του site, Κώστα Βαργεμιτζίδη, υπεύθυνο social media, Γιώργο Κοκολάκη, υπεύθυνο επικοινωνίας και Ευγενία Λαλιώτη, επιμελήτρια κειμένων. Οι πέντε τους, φοιτητές στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Κοινωνικής Διοίκησης, αν και είναι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους έχουν ενωθεί σε έναν πολύ λειτουργικό πυρήνα.
 
Σε συνεργασία με άλλους νέους της περιοχής προσεγγίζουν από τη δική τους «φρέσκια» ματιά την πολιτική, την τέχνη, την μόδα και τον αθλητισμό στέλνοντας το εξής μήνυμα «σαν σήμερα πριν ένα χρόνο ξεκινήσαμε κάτι για το οποίο δεν σκεφτόμασταν ούτε το πως θα είμαστε σε 1 χρόνο ούτε το τι μπορούμε να συναντήσουμε. 

Φτάνοντας να μιλάμε όμως σήμερα για αυτά τα οποία έχουμε κάνει μέσα σε αυτό τον 1 χρόνο, οφείλεται κυρίως σε εσάς όλους που μας στηρίζετε από τη αρχή, και ένα παραπάνω για όλους όσους απαρτίζουν το εγχείρημα αυτό. Σε αυτό το ταξίδι κάναμε νέα ξεκινήματα, κάποια που μας απέφεραν θετικά, κάποια που καταλάβαμε κάποια πράγματα, όχι μόνο για την όλη μας δουλειά αλλά και για μας τους ίδιους . Μα πάνω απ' όλα, στόχος μας να εξελίσσονται όλα τα μέλη μας σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Μείνετε συντονισμένοι για νέα και περισσότερα πράγματα».
 
Προκειμένου, μάλιστα, να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους τα μέλη της δημιούργησαν το δικό τους βίντεο. Με την «μηχανή του χρόνου» θυμήθηκαν άτομα, διοργανώσεις και πολλές συνεργασίες, ευχαριστώντας όλους αυτούς που τους στάθηκαν. Εμείς από πλευράς μας να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και δημιουργικά. «ΠτΘ»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.