Εναν αγωνα δρομου με πολυ… μπυρα υποσχονται οι διοργανωτες του 2ου Vergina Beer Run

Απαρατήρητα

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι ετοιμασίες για το 2ο Vergina Beer Run, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 14 Απριλίου μετά την πρώτη κατά γενική ομολογία επιτυχημένη προσπάθεια των διοργανωτών. Οι συμμετέχοντες, οι οποίοι ήδη προετοιμάζονται πυρετωδώς για αυτό το σημαντικό Event, ανυπομονούν για έναν μεγάλο δρομικό αγώνα.

Σε μία διαδρομή συνολικής απόστασης 6,4 χιλιομέτρων, περιμετρικά του εργοστασίου της ελληνικής Ζυθοποιίας στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής με σημείο τερματισμού την είσοδο της εταιρείας, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Φυσικά το καλύτερο θα είναι στο τέλος, καθώς με τον τερματισμό όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να «αναπληρώσουν» τις δυνάμεις τους πίνοντας τις μοναδικές σε γεύση μπύρες της Ζυθοποιίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που θα διατίθενται από τους ανθρώπους της εταιρείας σε όλους τους φιλοξενούμενους .

Με ανακοίνωση τους οι διοργανωτές γνωστοποίησαν πως καταληκτική ημερομηνία εγγραφών και πληρωμών είναι η Τρίτη 2 Απριλίου 2019 μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια υπάρχει μέριμνα και για αυτούς που θα το πάρουν απόφαση την τελευταία στιγμή, καθώς εγγραφές θα πραγματοποιούνται και το Σάββατο 13 Απριλίου σε μέρος και ώρα που θα ανακοινωθεί καθώς και την ημέρα του αγώνα μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων νούμερων.

Σπεύσατε λοιπόν! Β.Σ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.