Ενα στρωμα στη βροχη

Στην περιοχή του Πολυλειτουργικού

Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στα ογκώδη αντικείμενα που πετούν οι συμπολίτες μας, δίπλα στα σκουπίδια, και πολλές φορές αφήνουν εκεί θεωρώντας πως κάποιος, κάποια στιγμή θα περάσει να τα πάρει.

Έτσι και την Πέμπτη στην Κομοτηνή, μια βροχερή μέρα, όπου κάποιος συμπολίτης μας θεώρησε πως θα πρέπει να αφήσει ένα στρώμα δίπλα στους κάδους, στην περιοχή του Πολυλειτουργικού, όπου μάλλον κάποια στιγμή θεωρούσε ότι θα περάσει το αρμόδιο όχημα του Δήμου Κομοτηνής, (που κανονικά θα πρέπει να ειδοποιηθεί, και έρχεται να το παραλάβει αλλά σε συγκεκριμένη ώρα), ή πως όλο και κάποιος θα βρει μια νέα χρήση για αυτό.

Βέβαια αυτές τις ημέρες, που ο φόβος των κοριών επικρατεί παντού, παρόλο που τα κρούσματα δεν φαίνεται να είναι πολλά, ίσως ο συμπολίτης μας να ήθελε να προστατευτεί, αν και πολύ αμφιβάλλουμε.

Δεν είναι το πρώτο, και σίγουρα δεν θα είναι το τελευταίο στρώμα που θα δούμε έτσι πεταμένο όμως τη στιγμή που υπάρχει μέριμνα για αυτά τα απορρίμματα από τον Δήμο, γιατί επιλέγουμε να τα αφήνουμε έτσι;    

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.