Ενα παρκο ζωντανο καθ’ ολη τη διαρκεια του ετους

Μήπως λοιπόν η αρμόδια δημοτική αρχή να σκεφτεί τρόπους;

Στο παρελθόν ανήκει πλέον το φετινό Θεματικό Πάρκο του Πινόκιο που στήθηκε για πρώτη χρονιά στο Άλσος της Αγίας Παρασκευής.

Όπως γράψαμε και τις προηγούμενες ημέρες το θεματικό πάρκο κατάφερε φέτος να φέρει άλλο αέρα στην πόλη της Κομοτηνής και κυρίως να καταστήσει το πάρκο σημείο συγκέντρωσης μικρότερων και μεγαλύτερων, καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Προσέδωσε επίσης στο πάρκο έναν αέρα διαφορετικό, φωτεινό, πολύχρωμο, χαρούμενο και ζωντανό που τουλάχιστον κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών μας λείπει.

Το πάρκο γέμισε κόσμο και χαρούμενες φωνές, όπως συμβαίνει κάθε Καλοκαίρι που επίσης σφύζει από ζωή και όπως θα έπρεπε κατά τη δική μας άποψη να γίνεται καθημερινά καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους.

Μήπως λοιπόν η αρμόδια δημοτική αρχή να σκεφτεί τρόπους που θα μπορούσε αυτό να γίνει; Φυσικά όχι με ένα μόνιμο θεματικό πάρκο, αλλά υιοθετώντας ίσως κάποια από τα βασικά ζητούμενα αυτού, όπως περισσότερος φωτισμός αλλά και διοργανώσεις που θα μπορούσαν να λαμβάνουν χώρα εντός του.

Και αν και οι κατασκευές του θεματικού πάρκου μόλις χθες ξεκίνησαν να «ξηλώνονται» οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η ζωντάνια αυτών των ημερών από το πάρκο ήδη μας λείπει.

Προς σκέψη!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.