Ενα οδοιπορικο στην Αλεξανδρουπολη απο το καναλι της Βουλης

Απαρατήρητα

Μια ώρα γεμάτη Αλεξανδρούπολη, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο κανάλι της Βουλής, αλλά και Έλληνες της ομογένειας.
 
Στο πλαίσιο των ενεργειών του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την προβολή και ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας της περιοχής μας, διοργανώνεται μουσικοχορευτική εκδήλωση το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 11.30 π.μ. στην πλατεία του Φάρου.
 
Με αφορμή την παραπάνω εκδήλωση και μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης , κ. Βαγγέλη Λαμπάκη η Τηλεόραση της Βουλής των Ελλήνων και η πολιτιστική – μουσική εκπομπή «Από τόπο…. σε τόπο» θα βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για τις επόμενες ημέρες.
 
Την εκπομπή πρόκειται να επιμεληθεί και να παρουσιάσει ο μουσικολόγος και λαογράφος, κ. Χρήστος Μυλωνάς , ο οποίος περιοδεύει «πόρτα πόρτα» και «χωριό χωριό», σε κάθε γωνιά της xώρας μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας την πολιτιστική μας κληρονομιά, τα αξιοθέατα, τα ήθη και τα έθιμα και την τοπική μουσική παράδοση στην αυθεντική και γνήσια μορφή της.
 
Τα γυρίσματα αναμένεται να αναδείξουν πολύτιμες πλευρές της πόλης, όπως είναι ο Πλατανότοπος Μαΐστρου, τα Μοναστήρια, τα Μουσεία και το Δέλτα του Έβρου με τις σπάνιες φυσικές ομορφιές.
 
Το μουσικό μέρος της εκπομπής, διανθισμένο με σκοπούς και τραγούδια της περιοχής μας θα μαγνητοσκοπηθεί στην πλατεία του Φάρου το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου από τις 11.30 π.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη! Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.