Ενα γεματο, πολιτιστικα, Καλοκαιρι

Επιλογές για όλα τα γούστα και τις ηλικίες σε όλη την Περιφέρεια

Ένα γεμάτο, μέχρι στιγμής, Καλοκαίρι από άποψη πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων διάγουμε μέχρι στιγμής στην Ροδόπη αλλά και ευρύτερα στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Και τονίζουμε το Περιφερειακό της υπόθεσης δεδομένου ότι οι μετακινήσεις στην περιοχή μας είναι σύντομες και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων εύκολο να βρεθείς στην άλλη άκρη της Περιφέρειας για να παρακολουθήσεις μια δράση, μια παράσταση, μια συναυλία που επιθυμείς.

Ένα γεμάτο πολιτιστικά Καλοκαίρι λοιπόν,  με επιλογές για όλα τα γούστα και τις ηλικίες και επίκεντρο την παράδοση, μιας και επέστρεψαν και τα πανηγύρια και οι γιορτές πιο έντονα από ποτέ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα και το τριήμερο που διάγουμε αλλά και οι μέρες που θα ακολουθήσουν από βδομάδα, με μια σειρά «θεσμοθετημένων» εκδηλώσεων όπως οι γιορτές της Αγίας Μαρίνας στο Θρυλόριο αλλά και οι γιορτές «ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» στον Ίασμο. Και αυτά μεταξύ θεατρικών παραστάσεων, μουσικών βραδιών και πολλών άλλων.

Στο σύνολό τους καταγεγραμμένα ανά ημέρα και στην ηλεκτρονική πολιτιστική ατζέντα του «ΠτΘ» για την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας.

Εσείς απλά επιλέξτε και καλή σας διασκέδαση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.