Εν ειδει ευχαριστω …

Απαρατήρητα

Το να είναι κανείς δημοσιογράφος, χρειάζεται τεράστια αγάπη, μεράκι, γερό στομάχι και αυτογνωσία ως προς το ότι η μοναδική ανταμοιβή, άξια του κόπου που καταβάλλεις, είναι μόνο ηθικής φύσεως. Ένας καλός λόγος και σχόλιο αλλά και η περαιτέρω επικοινώνηση των όσων εσύ έχεις καταγράψει στο χαρτί.
 
Μία τέτοια πολύτιμη, για εμάς, «επιβεβαίωση» λάβαμε τις προηγούμενες ημέρες, βλέποντας το εν λόγω φωτογραφικό στιγμιότυπο που μας απέστειλαν τα μέλη της αποστολής, αποτελούμενης από αθλήτριες της πάλης από την Ελλάδα, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Βουλγαρία και το Αζερμπαϊτζάν και το προπονητικό τους δυναμικό που βρίσκονται από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και για δέκα ημέρες στην Κομοτηνή στο πλαίσιο του προπονητικού camp που διοργανώθηκε για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής μας και την προβολή του αθλήματος.
 
Το ρεπορτάζ με τίτλο «Η Κομοτηνή κέντρο του αθλητικού τουρισμού για 10 μέρες» φιλοξενήθηκε στο φύλλο της Πέμπτης 5 Ιουλίου και έγινε ανάρπαστο από τα μέλη της αποστολής που όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έσπευσαν να διαβάσουν τα όσα «μετέφερε» επί χάρτου η Χαρά Καϊμάκη που το συνέταξε, σε διάλειμμά τους από τις εργασίες του προπονητικού camp.
 
Τους ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο και πολύτιμο στιγμιότυπο που μας απέστειλαν, εν είδει δικού τους «ευχαριστώ» και τους ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες για τις οποίες θα κληθούμε να γράψουμε. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.