Εν αναμονη ανακοινωσεων

Απαρατήρητα

«Πρεμιέρα» έκανε χθες ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με την πρώτη του ενημέρωση των πολιτικών συνταχτών. «Πρεμιέρα» και μάλιστα δυναμική αν σκεφτεί κανείς ότι το πρώτο πράγμα που είπε ήταν η παραδοχή των λαθών που έγιναν στην διαχείριση των πυρκαγιών, σημειώνοντας ωστόσο πως όλες οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν αυτή τη στιγμή στα Βίλια.

Δεν μένουμε όμως σε αυτό, δεδομένου ότι όταν καίγεται το σύμπαν, κόσμος, περιβάλλον και περιουσίες δεν είναι ώρα αναζήτησης ευθυνών, μένουμε όμως και στα όσα πρόλαβε να πει για τα του κορωνοϊού προαναγγέλλοντας ανακοινώσεις.

Ανακοινώσεις οι οποίες μάλιστα δεν θα αργήσουν καθώς θα γίνουν σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου από βδομάδα και θα αφορούν στο συνολικό πλαίσιο διαχείρισης της πανδημίας από το φθινόπωρο και μετά που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Τώρα τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το πλαίσιο αυτό ουδείς, εκ των εξωκυβερνητικών δηλαδή, γνωρίζει με τα στοιχήματα πάντως να δείχνουν καραντίνες και lockdown. Σενάρια που ενδυναμώνονται και από τα αυξημένα κρούσματα βεβαίως βεβαίως.

Τι να πούμε; Καλορίζικος!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.