Εμεινε το «κουσουρι»

Απαρατήρητα

Τόνοι μελανιού «χύθηκαν» κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown  και φυσικά άλλο τόσο «ψηφιακό» στα σχετικά ρεπορτάζ που αφορούσαν το καθεστώς λειτουργίας των courier.

Καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων, δέματα που δεν παραδόθηκαν ποτέ και φυσικά χιλιάδες μην πούμε εκατομμύρια σχόλια για την νέα «πρακτική» που έκανε την εμφάνισή της από τις εταιρείες, αυτή της μη παράδοσης στον τόπο αποστολής με την αιτία ότι «ήρθαμε αλλά δεν βρήκαμε κανέναν».

Με όλες τις παραπάνω καταγγελίες από τους παραλήπτες να δηλώνουν το προφανές, ειδικά εν μέσω σκληρού lockdown ότι ουδείς δεν τους χτύπησε την πόρτα, αλλά σε κάθε περίπτωση για να παραλάβουν τελικά το δέμα τους απευθύνονταν οι ίδιοι, δια ζώσης στα γραφεία των μεταφορικών.

Και μπορεί το σκληρό lockdown να αποτελεί πλέον παρελθόν, και ελπίζουμε εκεί να μείνει, ωστόσο όχι και αυτή η πρακτική, σύμφωνα με τα όσα μας γράφουν και οι αναγνώστες μας, καταγγέλλοντας πως το κουδούνι ουδέποτε χτύπησε αλλά έλαβαν το μήνυμα που έγραφε «ανεπιτυχής παράδοση».

Φυσικά και δεν αφορά το σύνολο των εταιρειών και ούτε το σύνολο των διανομέων, ωστόσο το πρόβλημα είναι υπαρκτό, το «κουσούρι» όπως μας τόνισε ένας εκ των αναγνωστών μας στις εταιρείες, όπως και η αγανάκτηση του κόσμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.