Εκτος λειτουργιας οι προστατευτικες μπαρες στην διασταυρωση Κοσμιου – Ιτεας

Οι διερχόμενες αμαξοστοιχίες κόβουν ταχύτητα για την αποφυγή ατυχημάτων

Φωτογραφίες από την στιγμή της διέλευσης αμαξοστοιχίας από τη διασταύρωση του δρόμου Κοσμίου – Ιτέας απέστειλε αναγνώστης μας στον «ΠτΘ» επισημαίνοντας αυτό που ξεκάθαρα φαίνεται στις φωτογραφίες, το ότι δηλαδή οι προστατευτικές μπάρες δεν λειτουργούν.
 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε οι προστατευτικές μπάρες βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό εκτός λειτουργίας και σε μόνιμα «όρθια» θέση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία προειδοποίηση, ούτε ηχητική, ούτε φωτεινή για την διέλευση αμαξοστοιχίας. Όπως γίνεται κατανοητό η διέλευση των διερχόμενων οδηγών από το σημείο καθίσταται άκρως επικίνδυνη  τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τυχόν άλλους επιβαίνοντες στα οχήματά τους.
 

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο επισυναπτόμενο με τις φωτογραφίες σχόλιο η εικονιζόμενη αμαξοστοιχία αλλά και όσες διέρχονται από το σημείο κόβουν ταχύτητα για την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων, καθώς είναι γνωστή η «βλάβη» στις μπάρες, γεγονός ωστόσο που δεν μειώνει καθόλου την ανάγκη άμεσης αποκατάστασης των προστατευτικών μπαρών.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.