Εκπαιδευτικοι σε ρολο φωτογραφου

Απαρατήρητα

Ένα όμορφο ψηφιακό λεύκωμα μοιράστηκε διαδικτυακά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. Σε αυτό φιλοξενούνται υπό τη μορφή carte postale, φωτογραφικές αποτυπώσεις της Κομοτηνής και των περιχώρων της σε καιρό καραντίνας. Το αποκαλύπτει ο τίτλος του λευκώματος «Έξοδος 6: ξαναβλέπω την πόλη μου».

Το ιδιαίτερο της έκδοσης είναι ότι πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρίσκονται εκπαιδευτικοί, αποκαλύπτοντας έτσι μια διαφορετική πτυχή του εαυτού τους. Ο λόγος για τους Κωνσταντίνο Μπαντίκο, Μαρία Ζωγραφάκη, Κατερίνα Αθανασούλα, Μαρία Γκουμπίλη, Όλγα Δρόσου, Χρήστο Καλαϊτζή, Δέσποινα Καλογεράκη, Αθανάσιο Καλογιαντσίδη, Μαρία Καραμπάση, Έφη Καραπούλη, Ανδρέα Λύκο, Ελένη Μαχαιρά, Νίκο Νταρλαγιάννη, Κατερίνα Σαλαμβά, Σοφία Σουβατζόγλου, Αθανάσιο Τσαρδακλή, Ταμάρα Τσιτλακίδου, Καλλιόπη Χάιδου, Δήμητρα Χατζηκυριακίδου, Ματίνα Ψάλτου.

Το ψηφιακό φωτογραφικό λεύκωμα καταλαμβάνει έκταση 74 σελίδων και εκτός από φωτογραφίες φιλοξενεί τους χαιρετισμούς της Διευθύντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Μαίρης Κοσμίδου και της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης κ. Κατερίνας Σχοινά. Στην υλοποίηση της έκδοσης συνέβαλε η ΔΚΕΠΠΑΚ ενώ με τις συμβουλές τους επί του καλλιτεχνικού συνέδραμαν οι Ελένη Μαχαιρά, από τη Φωτογραφική Ομάδα Κομοτηνής, Άρης Ασσαριωτάκης, Τάνια Πούλκου και Άγγελος Γεωργία από τον Σύλλογο Αθηνίων καθώς και οι εικαστικοί- εκπαιδευτικοί Χρήστος Λαχανάς και Παύλος Αγγελάκης.

Μπορείτε να δείτε την ψηφιακή έκδοση του λευκώματος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.