Εκπαιδευτικες ενημερωσεις του Συλλογου Ροδιτη

Μία χρήσιμη δράση για μικρούς και μεγάλους

Μία  πρωτοποριακή και ξεχωριστή  εκπαιδευτική ενημέρωση οργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Ροδίτη για τα  παιδιά της Ε' και ΣΤ' του Δημοτικού σε συνεργασία με τον διευθυντή και τους δασκάλους.
 
Συγκεκριμένα,  το πρόγραμμα ενημέρωσης καρπός πολυετούς δουλειάς θα  προσφέρει πληροφορίες  σχετικά με την  κυκλοφοριακή αγωγή και την  οδική ασφάλεια, σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Ροδόπης. Επιπλέον,  θα αναδεικνύει την σημασία της στοματικής υγιεινής, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ροδόπης. Ένα εξίσου σημαντικό θέμα που θα θιχτεί, είναι η σωστή διατροφή του παιδιού, σε συνεργασία με την Ενδοκρινολόγο κ. Καλλιόπη Κώτσα που θα μοιραστεί με το κοινό πρακτικές λύσεις  για μία πιο υγιεινή ζωή.
 
Επιπλέον, θα καλλιεργηθεί το πνεύμα εθελοντισμού και της εθελοντικής αιμοδοσίας  σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής. Τέλος, θα γίνει αναφορά για την  ασφάλεια στο internet και τον σωστό τρόπο χρήσης των κινητών τηλεφώνων, σε συνεργασία με τον σύλλογο Εργαζομένων του ΟΤΕ , με σκοπό τα νέα παιδιά να είναι πλήρως ενημερωμένα για το πώς πρέπει να κάνουν χρήση του διαδικτύου και της επικοινωνίας, αποφεύγοντας τυχόν κινδύνους που ελλοχεύουν.
 
Ειδικότερα, οι  ανωτέρω εκπαιδευτικές ενημερώσεις, θα πραγματοποιούνται μια κάθε μήνα, στο Δημοτικό Σχολείο Ροδίτη. Είναι μία σπουδαία ευκαιρία και μία ρηξικέλευθη ενημέρωση που στόχο έχει μία πιο πλήρη και ολοκληρωμένη παιδεία που θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών απαραίτητες για κάθε παιδί και γονιό.
 
Ελπίζουμε οι ενημερώσεις αυτές να στεφτούν με πλήρη επιτυχία και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για κάθε εκπαιδευτική δομή. Α.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.