Εκλογες; Ποιες εκλογες;

«Δεν θα είναι το 2018 έτος εκλογών» δήλωσε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας, όμως από ότι φαίνεται δεν τον πιστεύουν ούτε οι δικοί του, αν κανένας κρίνει από την κινητικότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα.
 
Και μπορεί η πρώτη επίσκεψη στην περιοχή μας να γίνεται από την Ντόρα Μπακογιάννη, όμως να είστε σίγουροι πως θα ακολουθήσουν και άλλες, και όχι με μεγάλες καθυστερήσεις, μιας και ο χρόνος φαίνεται πως μετράει αντίστροφα.
 
Βέβαια την ίδια ώρα ο χρόνος μετρά αντίστροφα και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές παρόλο που η ημερομηνία πραγματοποίησής τους, που είναι αυτή τη στιγμή τα τέλη Μαΐου του 2019, έχει κατά καιρούς τοποθετηθεί από το 2018 έως και… το 2020, ανάλογα με το ποιος υπουργός μιλάει, και, υποψιαζόμαστε, από ποιο πλευρό ξύπνησε εκείνο το πρωί.
 
Οι μόνοι που φαίνεται να μην έχουν καμιά αναμονή για τις εκλογές είναι πάντως οι πολίτες, οι οποίοι πλέον από ότι διαγράφεται το μόνο που ελπίζουν πλέον από τους πολιτικούς είναι να μην κάνουν τη ζωή τους χειρότερη, γιατί τόσα χρόνια που ακούν ότι θα γίνει καλύτερη, χαΐρι και προκοπή δεν είδαν, που έλεγε και η μακαρίτισσα η γιαγιά μου…K.M.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.