Εκλαπη το «γουρι» του καφενειου Αλλοκοτο

Στο καφενείο Αλλόκοτο έχει γίνει πλέον θεσμός η προβολή των αγώνων μπάσκετ και ποδοσφαίρου των αντίστοιχων ομάδων  της Εθνικής Ελλάδος. Παράλληλα, όμως, είχε γίνει θεσμός να υψώνεται και η σημαία της Ελλάδος κατά τη διάρκεια προβολής των αγώνων, και μάλιστα μια σημαία που ξεπερνούσε τα τέσσερα μέτρα μήκος και τα δύο στο ύψος. Μιλάμε, βέβαια, σε παρελθοντικό χρόνο καθώς και η ίδια η σημαία αποτελεί  πια παρελθόν, χωρίς μάλιστα αυτό το γεγονός να αντιπροσωπεύει τη βούληση της ιδιοκτήτριας του καφενείου.
 
Με άλλα λόγια, με έκπληξη, πληροφορηθήκαμε, ότι μετά την προβολή του αγώνα μπάσκετ το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου η εν λόγω σημαία μεγάλων διαστάσεων κλάπηκε. Η σημαία αποτελούσε «γούρι», όπως χαρακτηριστικά τόνισε η ιδιοκτήτρια του καφενείου Αλλόκοτο Ασσούντα Πετρίδου, ενώ δήλωσε ότι «το γεγονός της κλοπής δεν θα μας αφήσει άπραγους» εξηγώντας ότι «η κλοπή μας παρακίνησε να φτιάξουμε μια σημαία ακόμα πιο μεγάλη, γιατί δεν θέλουμε να χάσουμε το γούρι μας».
 
Μακάρι η κλοπή της σημαίας που αποτελούσε γούρι να μην επηρεάσει την τύχη των ομάδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου της Εθνικής μας! Χ.Ο

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.