Εκανε πρεμιερα η σειρα «Σωσε με» στην πλατφορμα ΑΝΤ1+

Πρωταγωνιστεί η Κομοτηνή

Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1+ η σειρά «Σώσε με». Το σενάριο της σειράς είναι βασισμένο στο ομότιτλο best seller βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας Δημήτρη Σίμου.

Η νέα παραγωγή αποτελείται από οκτώ 50λεπτα επεισόδια με την υπόθεση να πραγματεύεται την εξαφάνιση μιας κοπέλας στην Κομοτηνή. Εξ ου και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Κομοτηνή και στην Αθήνα.

Στην ερώτηση μας πως έγινε η επιλογή των ηθοποιών που ερμηνεύουν τους βασικούς ρόλους ο κ. Ανδρακάκος ανέφερε: «Κάναμε πολύ καιρό κάστινγκ γι’ αυτή τη σειρά. Στα πρόσωπα της Δανάης Σκιάδη και της Έλενας Μαυρίδα είδα τους δύο βασικούς χαρακτήρες της σειράς έτσι όπως τους είχα φανταστεί. Επίσης διαπίστωσα ότι ταιριάζανε πολύ μεταξύ τους. Είχανε μεγάλη χημεία και βοηθά πολύ όλο αυτή στην ερμηνεία των ρόλων τους μιας και αποτελούν το βασικό δίπολο της ιστορίας που έρχεται σε σύγκρουση. Σταδιακά χτίστηκαν και οι υπόλοιποι ρόλοι».

Η υπόθεση

Μια μοναχική καλλιτέχνης ξυλογλυπτικής, η Νικόλ Πομάνου, επιστρέφει στο χωριό της στην Κομοτηνή για να συναντήσει την οικογένειά της στο μνημόσυνο του πατέρα της. Την επόμενη μέρα της άφιξής της, η μικρότερη αδελφή της εξαφανίζεται. Λίγα χιλιόμετρα μακριά, η αστυνόμος Δέσποινα Λουκίδη φτάνει στην Κομοτηνή για να αναλάβει την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας μιας νεαρής γυναίκας. Η σωρός της ανακαλύπτεται στο Εθνικό Πάρκο Θράκης. Από το θύμα έχουν αφαιρεθεί τα μάτια. Και αυτό είναι μόνο η αρχή…

Εκτός από τις δύο προαναφερόμενες ηθοποιούς στη νέα αυτή σειρά πρωταγωνιστούν οι: Δανάη Σκιαδή, Έλενα Μαυρίδου, Βαγγελιώ Ανδρεαδάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Νίκος Γεωργάκης, Μαρία Γεωργιάδου, Σύρμω Κεκέ, Έκτορας Λιάτσος, Άννα Μάσχα, Λίλα Μπακλέση, Κώστας Μπιμπής, Παύλος Ορκόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης, Μιχάλης Συριόπουλος. Το σενάριο υπογράφουν οι Δημήτρης Σίμος, Πιέρρος Ανδρακάκος, Βαγγέλης Νάσης ενώ τη διεύθυνση φωτογραφίας έχει ο Βασίλης Κασβίκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.