Ειναι και οι Πανελλαδικες

Ξεκινούν επισήμως την 1η Ιουνίου

Μπορεί να κινούμαστε σε κλίμα προεκλογικό και το μεγαλύτερο μέρος της επικαιρότητας να αφορά σε υποψηφίους, δράσεις, δηλώσεις, συναντήσεις κ.ο.κ.  ωστόσο πέραν του βασικού ερωτήματος του ποιος ή ποιοι θα κυβερνήσουν την «επαύριον» της 21ης Μαΐου που ελάχιστα φαίνεται να απασχολεί τους πολίτες, υπάρχουν αν μη τι άλλο μεγαλύτερες ανησυχίες που μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, από τα ΜΜΕ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό των πανελλαδικών εξετάσεων, θεσμός από τον οποίο όλοι έχουμε περάσει και άρα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ή ακόμα και μέσω συγγενών ή φίλων που μπήκαν στην διαδικασία το άγχος, την κούραση, την ανησυχία, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και ό,τι άλλο η διαδικασία αυτή συνεπάγεται.

Οι πανελλαδικές ξεκινούν επισήμως την 1η Ιουνίου, σε ενάμιση δηλαδή μήνα περίπου μήνα από τώρα, που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι και υποψήφιες βρίσκονται στην κορύφωση της προετοιμασίας τους και όλων των προαναφερθέντων. Μαζί και οι γονείς φυσικά που θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην μεγάλη τους πλειοψηφία συμμερίζονται και τον αγώνα αλλά και τα συναισθήματα των παιδιών και τρόπον τινά βιώνουν αυτήν την περίοδο του άγχους μαζί τους. 

Αυτό προς υπενθύμιση πρωτίστως σε εμάς τους δημοσιογραφούντες, ακολούθως των πολιτικών και λοιπών υποψηφίων και βεβαίως ευρύτερα ότι οι προτεραιότητες της πλειοψηφίας είναι διαφορετικές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.